OKULUMUZA 2023-2024 DÖNEMİ ETWİNNİNG OKUL ETİKETİ

Okulumuz e-twinning projeleri ve egüvenlik çalışmaları sonucu "etwinning school" etiketi almaya hak kazanmıştır.Avrupa düzeyinde rol model olarak tanınan eTwinning okulları, gelecekteki gelişimi için ilham kaynağı olacak okullardan oluşan bir ağ oluşturuyor.eTwinning etiketi ile bu süreç  sadece bireysel olarak değil aynı zamanda öğretmen ekiplerinin ve okul liderlerinin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, çabasını ve bağlılığını ortaya koymaktadır.

İki yıllık sürecin ardından yapmış olduğumuz başarılı çalışmalar sayesinde Kasım 2022’de başvuru daveti aldık. İlgili davet çerçevesinde gönderilen başvuru formunu eksiksiz şekilde doldurarak Ocak 2023’te başvurumuzu Ulusal Destek Servisi’ne sunduk. Yapılan değerlendirmeler sonucunda 2023-2024 eTwinning Okulu unvanını okulumuza kazandırdık. Okulumuz bu unvan sayesinde eTwinning alanında mesleki gelişime önem veren, işbirlikçi çalışmalar gerçekleştiren ve başarılı projeler yürüten kurum olarak kendini ispat ettiği gibi Avrupa çapında yüksek seviyede görünürlük elde edecek. Başta ingilizce öğretmenimiz Şefika Kurduözoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

08.05.2023 336

08-05-2023